March

29
mrt
'Adopteer een SDG LIVE'
15:30 - 18:00 | Dudok, Den Haag

Doet Nederland het goed als het gaat om de SDGs? Waar is extra inzet nodig? Wat doet Nederland aan het bestrijden van extreme armoede wereldwijd? Hoe staat het met de ecologische voetafdruk van Nederland? Hebben andere landen baat bij de samenwerking met Nederland? Of hebben ze juist onder ons te lijden? Al deze vragen zullen 29 maart met 17 Kamerleden en verschillende maatschappelijke organisaties besproken worden.

April

7
apr
A Struggle for Peace
10:00 - 18:15 | Academiegebouw, Utrecht

Het kennisfestival A Struggle for Peace vindt plaats op zaterdag 7 april 2018 in de binnenstad van Utrecht. Het congres staat in het teken van de uitdagingen van onze tijd en zal gaan over huidige conflictsituaties. Het thema is grenzen: de grenzen van kennis, identiteit en macht, omdat deze aspecten inzicht geven in en de bouwstenen zijn van conflicts- en vredesprocessen.

14
apr
Afrikadag 2018
10:00 - 18:00 | Koninklijk Instituut voor de Tropen, Amsterdam

Op zaterdag 14 april is het zover, de Afrikadag 2018: hét event over Afrika en internationale samenwerking in het KIT in Amsterdam, georganiseerd door FEPS en FMS. Koop meteen je kaarten via www.afrikadag.nl.