Een gesprek over Oekraïne en meer…met Frans Timmermans

Oekraïne dreigt te worden verscheurd, het Kremlin probeert haar grip op de buurlanden te verstevigen en op het Maidan bivakkeren rechts-extremisten. Ook dichterbij huis zijn er zorgen over de opkomst van radicale en nationalistische groepen. Van de Gouden Dageraad in Griekenland en de Jobbik partij in Hongarije tot aan de Front National van Le Pen in Frankrijk en de Partij voor de Vrijheid in Nederland. Hoe relevant zijn de culturele, geopolitieke en maatschappelijke veranderingen in Europa voor de verkiezingen op 22 mei en wat betekenen ze voor de PvdA en hoe geeft Frans Timmermans daar invulling aan in zijn functie als Minister van Buitenlandse Zaken van Nederland?

Frans Timmermans zal op deze avond praten over deze vragen. Ook is er ruim de gelegenheid om vragen te stellen en de discussie aan te gaan met de minister. Wil je jouw kans vergroten dat jouw vraag aan bod komt? Stuur hem dan nu alvast naar is@pvda.nl.

Je kan reserveren via de telefonische reserveerlijn van de PvdA: 0900-9553. Voor aanmelding heb je het nummer van deze bijeenkomst nodig: 5884. Houd ook je relatienummer en postcode bij de hand. Als je geen relatienummer hebt word je doorverbonden met één van onze medewerkers van de Ledenadministratie (tijdens kantooruren).

Deze avond wordt georganiseerd door de PvdA i.s.m. de Foundation Max van der Stoel (FMS).

15 mei den haag twitter 2

Aanmelden nieuwsbrief

Meeschrijven voor de FMS? Stuur je inzending (maximaal 400 woorden) naar info@foundationmaxvanderstoel.nl