Foto's Studio WEurope: Wat is jouw Europese droom?

Alle foto’s van Studio WEurope zijn binnen! Met dank aan fotograaf Roos Trommelen. Hier een fotoverslag van de hele avond om nog even na te genieten. Wil je weten wat er allemaal besproken is, lees dan dit artikel op de WEurope website.

verslag_2.jpg

Ondanks het herfstige weer (regen…) zat de zaal vrijwel vol! Linda Hakeboom (BNNVARA) leidde de hele avond in goede banen! Als eerste mocht columniste Nynke de jong: “We hebben een nieuwe Bassie en Adriaan nodig in Europa”.

verslag_3.jpg

What is your European dream? Dat vroegen we niet alleen aan het publiek, maar ook aan jongeren uit Oekraïne, Griekenland, Groot-Brittannië en Nederland !

verslag_4.jpg

Tijd voor pauze! Met funky muziek van de Daan Quittner Band, een heuse “Studio WEurope” en natuurlijk een drankje!

verslag_5.jpg

Tomas Vanheste (De Correspondent) en Saar van Dijk van de Nationale Jeugdraad met hun column en pitch over Europa.

verslag_6.jpg

Ontknoping van de pitch wedstrijd met mooie pitches van Julia, Querine en Okkie (helemaal vanuit Straatsburg). Maar er kan er natuurlijk maar één winnen. En Lodewijk Asscher nam zijn taak als juryvoorzitter zo serieus, dat hij persoonlijk de stemmen wilde tellen. Gefeliciteerd Querine!

verslag_7.jpg

“Hoe maken we Europa mooier?” Daar moet het over gaan volgens PvdA leider Lodewijk Asscher.

verslag_8.jpg

En natuurlijk een toffe afsluiting met de Daan Quittner Band! Bedankt allemaal voor jullie komst en blijf je dromen voor Europa insturen!

Aanmelden nieuwsbrief

Meeschrijven voor de FMS? Stuur je inzending (maximaal 400 woorden) naar info@foundationmaxvanderstoel.nl