Kom jij dit najaar stage bij ons lopen?

Dat kan! Want voor het najaar van dit jaar zoeken we weer 3 nieuwe stagiair(e)s: twee voor onze stage "Democracy" en eentje voor de stage "Lobby & Advocacy".

Als stagiair(e) ga je werken in een internationale, politieke omgeving. Hierdoor is geen dag hetzelfde. Als democracy stagiair verdiep je je bijvoorbeeld de ene week geheel in de politieke situatie van Libanon, terwijl je de week erna een event organiseert over de situatie in Rusland. Als lobby & advocacy stagiair kan je het ene moment druk zijn met het organiseren van een sessie over de SDG's, om daarna bijna alles te laten vallen om met andere partners een reactie te schrijven op een belangrijke beleidsbrief vanuit de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

We verwachten dan ook van jou als stagiair(e) dat je een goed politiek gevoel hebt en een open, communicatieve houding. Je bent in staat om efficiënt informatie te vergaren en deze, ook onder tijdsdruk, helder te verwoorden. Een goede beheersing van het Engels en organiserend vermogen zijn absoluut noodzakelijk. Affiniteit met internationale democratisering en samenwerking, de sociaaldemocratie en de regio’s waar wij actief zijn (Oost-Europa, de Balkan, Centraal Azië, het Midden Oosten en Afrika) spreekt voor zich.

Meer informatie over de vacatures kan je hier vinden. Heb je interesse? Wacht dan niet te lang. We ontvangen je sollicitatie, door middel van een korte motivatiebrief + CV, graag uiterlijk dinsdag 7 juni!

Aanmelden nieuwsbrief

Meeschrijven voor de FMS? Stuur je inzending (maximaal 400 woorden) naar info@foundationmaxvanderstoel.nl