Maak jij de Afrikadag 2018 tot een groot succes?

Ook dit jaar weer organiseert de FMS de Afrikadag (www.afrikadag.nl), een landelijke bijeenkomst over Afrika en internationale samenwerking. Met meer dan 1.000 bezoekers, 200 sprekers en zo'n 100 vrijwilligers is de Afrikadag hét grootste evenement op het gebied van Afrika en internationale samenwerking in Nederland. 

De FMS is nog op zoek naar twee stagiair(e)s die willen helpen bij de organisatie van de Afrikadag 2018. Als stagiair(e) help je mee met de inhoudelijke voorbereiding en organisatie van verschillende workshops en debatten, je onderhoudt contacten met samenwerkende organisaties en sprekers, helpt mee in de vormgeving, levert een bijdrage aan de website en promotie van de Afrikadag en werkt mee aan de opzet van het culturele programma. Na de Afrikadag zal je ook nog een kleinere publieksbijeenkomst voor de FMS organiseren.

afrikadag_1.png

We zoeken iemand die affiniteit heeft met internationale politiek en ontwikkelingssamenwerking en houdt van organiseren. Kennis over Afrika is een pré. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan vóór 20 november door je CV en motivatiebrief te sturen naar Anne van der Meer: avdmeer [at] foundationmaxvanderstoel.nl. De complete vacature vind je hier.

Aanmelden nieuwsbrief

Meeschrijven voor de FMS? Stuur je inzending (maximaal 400 woorden) naar info@foundationmaxvanderstoel.nl