Publicatie Ready for Change overhandigd aan Christiaan Rebergen

Donderdag 19 mei heeft Christiaan Rebergen, Directeur Generaal Internationale Samenwerking (DGIS) van het Ministerie van Buitenlandse Zaken het eerste officiële exemplaar van 'Ready for Change? Global Goals at home and abroad’ uit handen van Partos directeur Bart Romijn ontvangen, tijdens de internationale 'Ready for Change?' conferentie in NEMO, Amsterdam. Als reactie hierop hield Rebergen een speech over het belang van de implementatie van de Sustainable Development Goals (SDG's), in zowel Nederland als het buitenland.

40 organisaties claimen: maak alle beleid coherent met duurzame ontwikkelingsdoelen
De ‘Ready for Change? Global Goals at home and abroad’ publicatie is de eerste uitgebreide verkenning van wat de SDG's voor consequenties hebben voor Nederland en de Europese Unie. Hoe kunnen de SDG's juist als leidraad dienen om bij te dragen aan duurzame ontwikkeling? En hoe kan Nederland al haar inspanningen SDG-proof maken?

Het rapport is aan Christiaan Rebergen aangeboden om te delen met Minister Ploumen, maar is expliciet gericht aan het hele kabinet. Daarom zijn aan Rebergen twaalf extra exemplaren aangeboden, voor de collega-bewindspersonen van Minister Ploumen.

Volg #RFC2016 op Twitter voor actuele berichten over de conferentie.
Lees hier de 'Ready for Change? Global Goals at home and abroad' publicatie!

 

Aanmelden nieuwsbrief

Meeschrijven voor de FMS? Stuur je inzending (maximaal 400 woorden) naar info@foundationmaxvanderstoel.nl