Uitreiking Fair Politician of the Year Awards

Het komt weer dichterbij. Het evenement waar Fair Politics elk jaar weer naar toe werkt. Het hele jaar hebben wij politici op de vingers gekeken, ze bestookt met mails en al dan niet beloond met punten. Moties werden zorgvuldig bekeken en kritische Kamervragen werden nog kritischer beoordeeld. Wanneer ze een goede vraag of motie indienen, krijgen zij hiervoor punten, die we aan het aan het eind van ieder jaar optellen. Op basis daarvan kunnen we nu weer stellen welk Kamerlid en welke Europarlementariër zich het meest heeft ingezet voor coherent beleid, waarbij ontwikkelingsdoelstellingen altijd voorop staan.

Wie mag zich de Brusselse ‘Fair Politician of the Year’ noemen van het jaar 2012-2013, en wie de Haagse?

De uitslag voor het meest faire Kamerlid zal 26 juni bekend gemaakt worden in Nieuwspoort in Den Haag. De winnaar voor de meest faire Europarlementariër wordt 25 juni bekendgemaakt in Brussel. We kunnen nog niets verklappen, maar wel kunnen we zeggen dat de strijd nog niet gestreden is. Met de nog komende debatten en discussies is de wedstrijd elke dag nog spannend.

Ook worden op deze dagen de winnaars van de overige fracties bekend gemaakt. Kortom, het wordt een feestelijke aangelegenheid als aanmoediging voor faire politiek en we eindigen zoals elk jaar met een gezellige borrel.

Graag inschrijven via de kalender!

Winnaars Fair Politician van vorig jaar

Aanmelden nieuwsbrief

Meeschrijven voor de FMS? Stuur je inzending (maximaal 400 woorden) naar info@foundationmaxvanderstoel.nl