Vacature voor stage 'Dialogue' in Amsterdam

De FMS streeft ernaar dat de stem van mensen in de landen waar wij actief zijn doorklinkt in de Nederlandse en Europese politiek. Dat is hard nodig, want de belangen van ontwikkelingslanden  en het belang van democratisering worden nog te vaak genegeerd, waardoor ontwikkeling wordt belemmerd. Daarom is de FMS ook in Nederland actief om de situatie van de mensen elders te verbeteren. De FMS organiseert diverse workshops, symposia en debatten om mensen in Nederland te betrekken bij internationale samenwerking

We zijn nog op zoek naar 2 stagiairs voor de stageplek ‘Dialogue’ in de periode februari-juni 2014. Als stagair assisteer je bij de inhoudelijke en logistieke organisatie van diverse workshops en debatten. Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor organisatie van een workshop over een actuele situatie in Afrika of een debat over de mensenrechten in Rusland. Hierbij help jij de insteek bepalen en zoek je geschikte partners en sprekers.

We zoeken iemand die affiniteit heeft met internationale politiek en ontwikkelingssamenwerking en houdt van organiseren. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan vóór 4 december door je CV en motivatiebrief te sturen naar hwarsame@foundationmaxvanderstoel.nl . 

Aanmelden nieuwsbrief

Meeschrijven voor de FMS? Stuur je inzending (maximaal 400 woorden) naar info@foundationmaxvanderstoel.nl