Vrijwilligers gezocht voor de Afrikadag 2016!

Op zaterdag 5 november vindt de jaarlijkse Afrikadag in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam plaats. Met zo’n 1500 bezoekers, sprekers en vrijwilligers is dit het grootste publieksevenement over Afrika en internationale samenwerking in Nederland. Dit jaar staat de Afrikadag in het teken van de relatie tussen de Europese Unie en Afrika. Met onze hoofdgast Ashish Thakkar, oprichter en CEO van de Mara Group, zullen we het daarnaast hebben over “Africa on the rise”. Naast politieke debatten, speeches en workshops is er ook een uitgebreid cultureel programma met muziek, films en literatuur. De Afrikadag zal worden afgesloten met al weer de vijfde editie van “Africa at Night”.

De FMS werkt samen met allerlei partners en organisaties om de Afrikadag mogelijk te maken. Het evenement kan echter niet georganiseerd worden zonder hulp van enthousiaste vrijwilligers. Wil jij ervaren hoe het is om een grootschalig evenement te organiseren en helpen de Afrikadag 2016 tot een succes te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kijk voor meer informatie verder op de site of neem contact op met Stefanie Tielbeke (via info[at]afrikadag.nl of 020-5512234).

Aanmelden nieuwsbrief

Meeschrijven voor de FMS? Stuur je inzending (maximaal 400 woorden) naar info@foundationmaxvanderstoel.nl