Word jij de nieuwe FMS-stagiair(e)?

Wil jij na een paar jaar studeren je kennis van (internationale) politiek en/of ontwikkelingssamenwerking eindelijk in de praktijk brengen? Dan is stage lopen bij de Foundation Max van der Stoel (FMS) wellicht iets voor jou!

De FMS zet zich in voor internationale democratisering, een eerlijker Nederlands en Europees beleid ten aanzien van ontwikkelingslanden, en stimuleert het publieke debat over deze thema’s in Nederland. Als stagiair(e) krijg je de mogelijkheid om volop mee te draaien in ons team en te ervaren hoe het is om te werken in een politieke organisatie. Je gaat werken in een internationale, politieke omgeving. We verwachten daarom dat je een goed politiek gevoel hebt en een open, communicatieve houding. De FMS biedt verschillende stages aan voor vier dagen in de week, met een stagevergoeding van 375 euro per maand. De stages lopen van begin september 2017 t/m januari 2018.

Dus heb jij affiniteit met internationale politiek? Stuur ons dan uiterlijk woensdag 14 juni een brief met je motivatie en je CV. Meer informatie over de verschillende stages vind je hier.

Aanmelden nieuwsbrief

Meeschrijven voor de FMS? Stuur je inzending (maximaal 400 woorden) naar info@foundationmaxvanderstoel.nl